dissabte, de gener 18, 2014

RAQUETES PORT DEL COMTE


Sortida :  Iniciació amb raquetes  el 26 de gener del 2014.

Hora i lloc :  8:30 h. pàrking del Decathlon o 10:30 aprox. pàrking Estivella (últim pàrking de l'estació de   esquí del Port del comte esta indicat).

Accés i punt d'ínici :  Des de Solsona en dirigim fins a l'estació d'esquí del Port del Comte i deixem el       cotxe a l'aparcament de l'Estivella.

Material : roba d'abric, guants, gorra, ulleres sol, crema solar,  la federativa pertinent. (recomanable porta roba i calçat de recanvi especialment nens ).

Lloguer de raquetes : A l'estació mateix. ( 6 € ) .Les raquetes vam amb botes normals.


Telef. contacte :  Iolanda   619 72 34 16



Començarem remuntant la pista del Clot de la Vall que s'enfila amunt però alhora guanyant poc a poc metres.  A 200 mts. aprox. deixarem la pista per endinsar-nos cap al barranc del Clot Fondo, on hi ha trams en que telecadira del Clot de la Vall passa just per sobre nostre. En aquest punt la pujada és més intensa i en poca estona farem quasi bé tot el desnivell.
Seguirem pel barranc fins a l'alçada de la Font del Duc segurament no la veurem perquè estarà colgada de neu, seguirem unes passes fins als Prats de l'Estivella.

Si els peques estan animats i anem be d' hora seguiriam per un flanqueig fins arribar al cim del Pedrò del Quatre Batlles 2.387mts. cim comarcal del Solsonés (480 mts. desnivell des de l'aparcament i uns 12,5 km), amb unes vistes impresionants com el Pedraforca, Serra del Cadí i del Verd, Montserrat.... .

És un itinerari que transcorre per pendents i pales suaus i turons arrodonits, així que animeu-vos que ens ho passarem bé. 

dimecres, de gener 08, 2014

12 de gener del 2014

La sortida de raquetes programada per aquest dia queda aplaçada pel proper 26 de gener .